Veelgestelde vragen:

Nee, ondanks het spannende thema is Outbreak geen enge Escape Room. Er zijn geen acteurs aanwezig in de kamer die je aan het schrikken kunnen brengen. Wel zijn er licht- en geluidseffecten die door sommige personen als eng ervaren kunnen worden.
Bij Epic Escape kun je met verschillende groepsgroottes komen escapen. Uit praktische overwegingen en veiligheidsredenen zit hier echter inderdaad een minimaal en maximaal aantal personen aan verbonden: minimaal 5 personen, maximaal 12 personen per groep.
Dit is gedaan om het voor iedereen leuk te houden. Met minder dan 5 personen is deze kamer niet te halen vanwege opdrachten waarbij er samengewerkt moet worden. De oppervlakte van de ruimte is het prettigst voor groepen tot 12 personen.
Wij van Epic Escape Waalwijk raden het gasten af om met minder dan 5 personen te komen escapen. Wij hebben daarom ook geen tarieven voor groepen kleiner dan 5 personen. Bij kleinere groepen wordt dus ook het tarief voor 5 personen gehanteerd.
Vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij een minimumleeftijd van 16 jaar aan. Wilt u toch jongere personen laten spelen? Dan raden we aan om dat onder begeleiding van minimaal één volwassene te doen.
Het 10 minuten voor de daadwerkelijke begintijd. Na de reservering krijg je een automatische bevestigingsmail met daarin het tijdstip van de reservering.
Er zijn recht voor de deur parkeerplaatsen voor alle gasten van Epic Escape. Deze zijn gratis voor onze bezoekers.
Omdat het verhaal van de Escape Room zich afspeelt op een industrieterrein, is de kamer niet optimaal gelegen voor het openbaar vervoer. Wij raden daarom aan om met eigen vervoer naar Epic Escape te komen. Hiervoor zijn genoeg gratis parkeergelegenheden die zijn gereserveerd voor onze gasten. Mocht je alsnog met het openbaar vervoer willen komen, houd dan rekening met een looptijd van een kwartier tot 20 minuten.
Altijd jammer als je niet meer in de gelegenheid bent om langs te komen bij Epic Escape. Tot 48 uur voor start van de reservering is het mogelijk om de Escape Room gratis te annuleren. Wordt de annulering tot 24 uur vooraf doorgegeven, dan brengen wij 50 procent van de totaalsom in rekening. Wanneer je minder dan 24 uur van te voren annuleert, komen de annuleringskosten neer op het volledige reserveringsbedrag. Het eventuele restbedrag bij een onlinebetaling wordt binnen 7 werkdagen weer teruggestort op je rekening. Neem om te annuleren contact op via de contactpagina.
Te laat komen kan natuurlijk gebeuren. Helaas heeft dat wel invloed op onze reserveringen voor de rest van de dag. Laat het daarom zo snel mogelijk weten als je te laat denkt te komen, zodat wij kunnen kijken of er mogelijkheden zijn voor een latere start. Als dit niet het geval is zullen we samen een passende oplossing vinden.
Om de beleving optimaal te houden en te zorgen dat de geheimen van Outbreak binnenskamers blijven, vragen wij vóórdat je de Escape Room inloopt, je elektronische spullen op te bergen in een kluis. De kluissleutel blijft in het bezit bij iemand van jullie groep. Ook mag er geen eten en drinken mee de Escape Room in.
Uiteraard is het voor groepen mogelijk om op eigen gelegenheid langs te komen, maar Epic Escape Waalwijk biedt ook speciale pakketten aan voor bedrijven en andere teams. Zo is het mogelijk om op onze locatie een coachingssessie te volgen door een gecertificeerde partner, te borrelen in Waalwijk bij onze partners of een lunch of diner te combineren met de Epic Escape Experience. Wij informeren u hier graag verder over. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers via de contactpagina.
Vanwege het gedeeltelijke fysieke karakter van Outbreak is het helaas lastig om het spel in de Escape Room te spelen in een rolstoel. Bent u mindervalide, maar hebt u geen rolstoel nodig? Neem dan eerst even contact op met een van onze medewerkers via de contactpagina.
Bij Epic Escape Waalwijk willen we iedereen een fantastische tijd garanderen. Wij denken graag mee om iedereen de optimale beleving te bezorgen. In het gehele spel wordt gebruik gemaakt van speciale licht- en geluidseffecten. Ook zijn er onschadelijke rookeffecten op waterbasis. Deze effecten kunnen door sommige bezoekers wellicht als intens worden ervaren. Neem bij twijfel contact op met een van onze medewerkers via de contactpagina.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je hier terecht.